Opetus- ja kulttuuriministeriö on monipuolisella ohjelmalla mukana valtioneuvoston avointen ovien päivässä 26. elokuuta Säätytalolla klo 10–14. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden Yhdessä-viikonloppua, jolla juhlistetaan suomalaista avointa yhteiskuntaa, hyvää hallintoa ja sananvapautta.

OKM:n pisteellä voi runsaan ohjelman lisäksi keskustella ministeriöläisten kanssa ministeriön toiminnasta ja ajankohtaisista aiheista niin tieteen, kulttuurin kuin koulutuksen saralta. Osastolla tavattavissa myös kansliapäällikkö Anita Lehikoinen.

Herätä historia eloon Finna Streetin avulla

Miltä tässä paikassa näytti 50 tai vaikkapa 100 vuotta sitten? Kurkista menneisyyteen Finna Street -palvelun avulla! Palvelu etsii mobiililaitteesi antaman sijainnin perusteella kuvia Finnasta, jossa on yli miljoona suomalaisten museoiden, kirjastojen ja arkistojen valokuvaa. Finnaa ylläpitää Kansalliskirjasto ja se on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Kansallinen digitaalinen kirjasto -hanketta.

Tutustu palveluun etukäteen verkossa finna.fi ja tule OKM:n osastolle kuulemaan lisää!

 

Tutustu koko ohjelmaan: http://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/mm-mitalisti-toni-piispanen-valahdyksia-tutoropen-arjesta-ja-finna-fi-n-historialliset-kuvat-okm-n-osastolla-saatytalolla-26-8-