Hei

Finnan kevään 2023 koulutus- ja tapahtumakalenteri on nyt julkaistu. Varaathan siis päivät kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan vaikka heti.

Lähetämme lisää tietoa tapahtumista Finnan postituslistalle vielä myöhemmin. Ilmoittautumaan pääset kunkin tapahtuman omalta sivulta, joiden linkit löydät alta.

Finnan peruskoulutus 10.2.
Koulutus on tarkoitettu arkistoissa, kirjastoissa ja museoissa työskenteleville henkilöille, joiden tehtävät liittyvät tai tulevat liittymään Finnan käyttöönottoon tai ylläpitoon. Lisäksi koulutukseen ovat tervetulleita sellaisten organisaatioiden työntekijät, jotka vasta harkitsevat Finnaan liittymistä.
Ilmoittaudu mukaan >>

Hallintaliittymän peruskoulutus 22.3.
Koulutus on hyödyllinen erityisesti Finna-näkymien ylläpitäjille. Koulutuksessa tutustut Finnan hallintaliittymään ja opit, miten sitä käytetään oman näkymän rakentamisessa ja ylläpitämisessä.
Ilmoittaudu mukaan >>

Hallintaliittymän kyselytunti 24.3.
Kyselytuntien tarkoituksena on käsitellä oman näkymän luonnissa tai ylläpidossa esiin tulleita ongelmia, tai käsitellä muita Finnan hallintaliittymän käyttöön liittyviin ajatuksia ja pulmia.
Ilmoittaudu mukaan >>

Tietoisku: Kestävyys ja vastuullisuus Finnassa 29.3.
Tässä tilaisuudessa kuulet, miten Finna tukee jo nyt monia kestävän kehityksen tavoitteita ja millaiset pääteemat ovat nousseet esiin tärkeimpinä edistettävinä asioina.
Ilmoittaudu mukaan >>

Tietoisku: Aineistojen avaaminen Formula-palvelulla Europeanassa 19.4.
Kansalliskirjasto toimii suomalaisten aineistojen välittäjänä Europeanaan. Tulee kuuntelemaan, miten voit avata organisaatiosi aineistot Europeanassa Kansalliskirjaston Formula-palvelulla.
Ilmoittaudu mukaan >>

Kevätkauden Finna-tapaamiset

Tietoisku: Korkeakoulu- ja erikoiskirjastojen e-aineistot Finnassa 24.5.

Tietoiskun aiheina Finna, CDI ja SFX - arkkitehtuuri, käsitteet ja aktivointien hallinta.
Ilmoittaudu mukaan >>

Tietoisku: Aineistopakettityökalu 30.5.

Kerromme tietoiskussa Finnan uuden aineistopakettityökalun ominaisuuksista ja kehitystyön etenemisestä.
Ilmoittaudu mukaan >>

Lämpimästi tervetuloa mukaan!