Kansalliskirjaston Kiwi-työskentelyalustalta, johon FinELibin ekstranettikin kuuluu, poistetaan käytöstä pitkään käyttämättä olleita käyttäjätunnuksia.

Jos kirjaudut tunnuksillasi FinELibin ekstranettiin tai muualle Kiwi-sivuston sisältöihin ainakin kerran 30.9.2023 mennessä, tiedämme, että tarvitset tunnuksia edelleen. Muut tunnukset poistetaan käytöstä, tai jos olet käyttänyt kirjautumiseen Haka-tunnuksiasi, kirjautuminen FinELib-ekstraan ei enää onnistu lokakuusta alkaen.

Lue lisää FinELib ekstranetistä ja tunnuksista.


Kiwi.fi on Kansalliskirjaston ja sen yhteistyökumppanien yhteinen työskentelyalusta. Kiwissä on Kansalliskirjaston palveluihin liittyvää dokumentaatiota sekä mm. työryhmien toimintaan liittyvää aineistoa.

Suurin osa Kiwin sisällöstä, esimerkiksi eri palveluiden asiakaswikit, on luettavissa ilman tunnuksia. Tunnuksia tarvitsevat ne, jotka osallistuvat sisällön muokkaamiseen sekä ne, joilla on lukuoikeus eräille suljetuille alueille, esim. FinELibin ekstranettiin. Kiwin alustaratkaisun hinnoittelu on muuttumassa vuonna 2024, minkä takia joudumme jatkossa seuraamaan tarkemmin käyttäjätunnusten määrää.