20.6.2013 klo 9.30-11.20 sekä 13.30-13.40

Läsnä: Ari Ahlqvist, Maarit Tuomisto (osan kokouksesta), Petteri Kivimäki (osan kokouksesta), Minna Rouhiainen, Kaisa Hypén

Asiat

  • Siirrettiin projektin vaatimusmäärittely uudelle työalueelle ukj-kuvaus https://www.kiwi.fi/pages/viewpage.action?pageId=17762363.  Muokkaukset vaatimusmäärittelyyn tulee tehdä uudessa työalueessa.
  • Asiantuntijaryhmien työskentelysivut tehdään uudelle työalueelle. Aikaisemmin tehdyille sivuille (aineiston käytön hallinta ja hankinta –ryhmät) laitetaan linkki uusille sivuille. Jokainen huolehtii itse oman ryhmänsä sivun luomisesta.
  • Mietittiin vaatimusmäärittelyn rakenteen muokkausta.
  • Siirretään sellaiset asiat eivät ole relevantteja erilliselle arkistosivulle ja laitetaan tämä sivu näkymään vain kvp:lle. Minna tekee arkistosivun ja jokainen huolehtii omat arkistoitavat dokumenttinsa sinne.
  • Asiantuntijaryhmien tunnus on ukj-suunnittelu (salasana sähköpostilla asiantuntijoille). Viestiin muistutus, että salasanaa ei saa vaihtaa. Asiantuntijaryhmille laitetaan viestinä ensi viikolla, kun työtila on saatu siivottua.
  • XML-export uudesta työtilasta päivittäin, p-levylle paikka varmistukselle. Pidetään esimerkiksi  10 kappaletta varmistuksia. Joka aamulla ensimmäisenä tulee töihin, ottaa varmistuksen. Käydään tiistaina yhdessä läpi proseduuri ja sovitaan paikka varmistukselle.
  • Jatketaan kokousta klo: 13 ja sovitaan työalueen siivoamisesta

Muistio projektikokous AC:llä 20.6.2013 klo 13.30-14.40

Läsnä: Ari Ahlqvist, Maarit Tuomisto, Petteri Kivimäki, Minna Rouhiainen, Kaisa Hypén

-          Asiantuntijaryhmille on luotu uusi toimialue

-          Vaatimusmäärittelysivulle yleiskuvausta suunnitelmista ja yleiskuvaus laitetaan hakemistoon ensimmäiseksi kohdaksi. Ari luo suunnitelmien esittelysivun. Esittelysivulle myös maininta siitä, että asiantuntijaryhmillä on muokkausoikeus sivuille.

-          UKJ-kuvaus –työalueelle jätetään vain ryhmille kuuluva osa kuvailusta.

-          Arkkitehtuurikuvan voisi linkata UKJ-suunnittelun työalueelta tänne, esimerkiksi otsikolla hyödyllistä ryhmän työhön.

-          Sivurakenne muokattiin kokouksen aikana. Maarit selvittelee vielä Teemulta voiko uuden alueen väriä muuttaa, jotta se erottuisi paremmin vanhasta.

 

 

 

  • No labels