Kansalliskirjasto järjestää Melinda-Aleph-peruskoulutukseen 18.4., klo 10-16.00, päivä alkaa aamukahvilla klo 9.30.

Paikka: Helsinki, Fabianinkatu 28, Oppimiskeskus Aleksandria, atk-luokka K130.

 

Melinda-Aleph-peruskoulutuksessa opitaan Melindan yhteiset pelisäännöt sekä Aleph-luettelointiohjelman perustoiminnot.

Melinda-Aleph-peruskoulutus koostuu kahdesta osiosta:

1) Melinda tutuksi MOOC -verkkomateriaalista, johon tutustutaan itsenäisesti (https://mooc.helsinki.fi/login/index.php )

2) lähipäivästä "Aleph-kirjastojärjestelmän peruskäyttö ja Melinda-kuvailu käytännössä" 18.4.2018, jolloin tutustutaan harjoitusten avulla Aleph-luettelointiohjelman käyttöön ja Melindan kuvailukäytäntöihin.

 

Melinda–Aleph-peruskoulutus on tarkoitettu uusille Melinda-kuvailijoille sekä kaikille, jotka kaipaavat kertausta Melindan pelisääntöihin ja Aleph-luettelointiohjelman käyttöön. Lähipäivään osallistuvien edellytetään hallitsevan verkkomateriaalissa esitellyt perustiedot Melindan toiminnasta.

 

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5. Koulutusluokkaan mahtuu enimmillään 20 henkilöä. Tilaisuudessa ei ole etäyhteyttä, sillä koulutus sisältää hands on -harjoittelua. Tilaisuuden ohjelma on Melindan asiakaswikin sivulla: https://www.kiwi.fi/pages/viewpage.action?pageId=90312949

Ilmoittautumiset pyydetään torstaihin 29.3.2018 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti koulutukseen mahtumisesta viimeistään 3.4.2018. Muutama henkilö voidaan ottaa varasijalle.