Hei!

Finnan uutiset ja muut kuulumiset tulevat jatkossa sähköpostiosoitteesta finna-viestinta@helsinki.fi. Vanha kdk-asiakasliittymä-nimellä tunnettu postituslistamme sekä lähetysjärjestelmämme on uudistunut entistä varmemmaksi, ja lähetysosoite on uusi.

Jos haluat varmistaa viestiemme perilletulon myös jatkossa, kannattaa osoite finna-viestinta@helsinki.fi lisätä turvallisten osoitteiden joukkoon sähköpostisovelluksessasi. Esimerkiksi Outlookissa sen voi tehdä roskapostiasetusten Turvalliset vastaanottajat -välilehdellä. Lisäohjeita löydät esim. täältä.

Siirrämme kaikki kdk-listalle kuuluneet asiakkaamme automaattisesti uudelle postituslistallemme, jota kutsumme nimellä Finnan postituslista.  

Etkö vielä saa Finnan uutisia sähköpostiisi, mutta haluaisit saada?

Finnan postituslistalle voi liittyä Finnan asiakaswikistä löytyvällä tilauslomakkeella.

Viestimme listalla Finnan käytön kannalta oleellisista asioista, kuten mahdollisista häiriötilanteista.