You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 12 Next »

Missä mennään -webinaari on ainoastaan etäyhteydellä välitettävä tilaisuus, joka järjestetään 3-4 kertaa vuodessa. Webinaarissa kuullaan ajankohtaisia asioita Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista.
Webinaarien päivämäärät tulevaksi vuodeksi tiedotetaan loppuvuodesta Kansalliskirjaston verkkosivuilla sekä täällä webinaarin wikin etusivulla.

Missä mennään -webinaariin voivat osallistua kaikki Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista kiinnostuneet.
Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Kunkin webinaarin tarkemmasta sisällöstä sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan noin kahta viikkoa aiemmin verkkosivuilla, Kirjastot.fi -ammattikalenterissa sekä sähköpostilistoilla.

Osallistujilla on mahdollisuus seurata webinaaria Adobe Connect -etäyhteyden välityksellä ja kysyä kysymyksiä chatin kautta.
Tilaisuus tallennetaan, ja videotallenne on vapaasti katsottavissa myös jälkikäteen. Linkki tallenteeseen ja esitysmateriaalit päivitetään kyseisen webinaarin sivulle.

Missä mennään -webinaarin
lisäksi Kansalliskirjasto julkaisee wikisivulla joka toinen kuukausi Missä mennään -katsauksen, jossa kootaan yhteen kärkihankkeiden kuulumiset. Katsauksesta voit lukea Avoin tiede ja tutkimus (ATT) -hankkeen, Finnan, Finton, Kildan ja Melindan viimeisimmistä kehitysetapeista, uusimmista ohjeista ja tulevista tapahtumista.

 

Tulevat Missä mennään -webinaarit

Vuonna 2016 järjestetään 3 webinaaria:

  • ti 16.2.2016, ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä
  • to 29.9.2016
  • ti 22.11.2016

 

 

Aihe-ehdotukset

Mikäli haluat jättää ehdotuksen webinaarissa käsiteltävästä aiheesta, klikkaa tästä

 

 

 

 

  • No labels