Ilmoittautuminen


Tallenne katsottavissa: Linkki 

Webinaarin seuraamiseen tarvitaan Internet-yhteys (mieluiten kiinteä linja, langaton verkko ei välttämättä toimi yhtä hyvin), selain ja tietokoneeseen liitetyt kaiuttimet tai kuulokkeet. Esitystä voi seurata kirjautumatta. Verkon kautta osallistujat voivat kirjautuneena (Youtube- tai Gmail-tunnukset) kommentoida webinaarin kulkua ja esittää kysymyksiä YouTuben chatilla. Myös Twitterin kautta voi esittää kysymyksiä: #mmwebinaari.

 

Näkymiä ohjataan seminaarisalista käsin, joten niitä ei voi muuttaa etäpäässä. Jos yhteydessä on ongelmia (ääni ei kuulu, esitys ei näy tms.), ilmoitathan siitä chatilla. Yhteyden optimoimiseksi on hyvä sulkea taustalta muut ohjelmat. Toivomme, että kirjautuisit sisään 10 - 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voimme testata yhteyksien toimimisen ennen varsinaisen ohjelman alkua.

Webinaarit tallennetaan ja ne voi katsoa myös jälkikäteen.

Ohjelma

Ohjelmaa täydennetään 16.4. saakka. Kellonajat ovat suuntaa-antavia, joten on hyvä olla ajoissa etäyhteyden päässä seuraamassa webinaaria. 


KellonaikaEsitysEsittäjä
10.00TervetuloaMarko Oja, tiedottaja, Kansalliskirjasto
10.05FinELib avoimuuden asialla: 2018 avatut artikkelit sekä OA-neuvottelut meillä ja muuallaAnu Alaterä, tietoasiantuntija, Kansalliskirjasto
 Aikaa kysymyksille 
~10.15Suomalaisten tutkijoiden avoimet julkaisut vuonna 2018Jyrki Ilva, tietojärjestelmäpäällikkö, Kansalliskirjasto
~10.25Ajankohtaista julkaisuarkistopalveluistaJyrki Ilva, tietojärjestelmäpäällikko, Kansalliskirjasto
 Aikaa kysymyksille 
~10.40Kohan tilannekatsaus

Esa-Pekka Keskitalo, tietojärjestelmäpäällikkö, Kansalliskirjasto

 Aikaa kysymyksille 
~10.50YSAsta ja Allärsista YSOon kirjastoissa - tarkentunut aikatauluMatias Frosterus, tietojärjestelmäpäällikkö, Kansalliskirjasto
 Aikaa kysymyksille 
~11.10Finnan tilannekatsausErkki Tolonen, kehittämispäällikkö, Kansalliskirjasto
   
~11.30Tilaisuus päättyy 

 

 

  • No labels