You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 42 Next »Mikä on Missä mennään -webinaari?

Missä mennään -webinaari on Kansalliskirjaston järjestämä, ainoastaan etäyhteydellä välitettävä tilaisuus. Webinaarissa kuullaan ajankohtaisia asioita Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista.
Webinaari järjestetään 3-4 kertaa vuodessa, ja webinaarien päivämäärät tulevaksi vuodeksi tiedotetaan loppuvuodesta Kansalliskirjaston verkkosivuilla sekä täällä webinaarin wikin etusivulla (ks. tulevat päivämäärät alla).

Kuka voi osallistua?

Missä mennään -webinaariin voivat osallistua kaikki Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista kiinnostuneet. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen e-lomakkeella.
Kunkin webinaarin tarkemmasta sisällöstä sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan viimeistään viikkoa aiemmin Kansalliskirjaston verkkosivuilla, Kirjastot.fi -ammattikalenterissa, kirjastoalan ammattilaisten sähköpostilistoilla sekä täällä Missä mennään -wikissä.

Osallistuminen ja materiaalit

Osallistujilla on mahdollisuus seurata webinaaria etäyhteyden välityksellä. Verkon kautta osallistujat voivat kirjautuneena (Youtube- tai Gmail-tunnukset) kommentoida webinaarin kulkua ja esittää kysymyksiä YouTuben chatilla. 
Tilaisuus tallennetaan, ja videotallenne on vapaasti katsottavissa myös jälkikäteen. Linkki tallenteeseen ja esitysmateriaalit päivitetään kyseisen webinaarin sivulle.

Missä mennään -katsaus

Missä mennään -webinaarin lisäksi Kansalliskirjasto julkaisee erillisellä wikisivulla joka toinen kuukausi Missä mennään -katsauksen, jossa kootaan yhteen kärkihankkeiden kuulumiset. Katsauksesta voit lukea Avoin tiede ja tutkimus Avoimen tieteen, Finnan, Finton, Melindan ja Yhteentoimivuuden palveluiden kuulumiset.

Tulevat Missä mennään -webinaarit

Menneet webinaarit

 

 

 

Aihe-ehdotukset

Mikäli haluat jättää ehdotuksen webinaarissa käsiteltävästä aiheesta, klikkaa tästä

 

 

 

 

  • No labels