Finnan syksyn 2021 koulutuksissa perehdytään Finnan perusteisiin sekä korkeakoulukirjastojen e-aineistojen hallintaan.

Ilmoittautumiset koulutuksiin aukeavat elokuussa, jolloin viestimme asiasta sähköpostitse ja Finnan asiakaswikissä. Päivämäärät kannattaa kuitenkin kalenteroida jo nyt. Peruskoulutuksiin ja mahdollisesti myös SFX-CDI-koulutukseen kannattaa varata koko päivä. 

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan!

Finnan peruskoulutus 16.9.

Peruskoulutuksessa opit pääasiat Finnasta, siihen liittymisestä ja aineistojen tuonnista. Koulutus on suunnattu arkistoissa, kirjastoissa ja museoissa työskenteleville, joiden tehtävät liittyvät tai tulee liittymään Finnan käyttöönottoon tai ylläpitoon. Koulutukseen ovat tervetulleita myös sellaisten organisaatioiden työntekijät, jotka vasta harkitsevat Finnaan liittymistä.

Hallintaliittymän peruskoulutus 23.9.

Finnan hallintaliittymän käyttöön opastava koulutus on suunnattu Finna-näkymien ylläpitäjille.

SFX-CDI-koulutus 7.10.

Koulutuksessa käsitellään E-aineistojen indeksihaun ja linkitysten hallintaa SFX:n ja CDI:n avulla. Koulutus on suunnattu Koha-kirjastojärjestelmää käyttäville korkeakoulukirjastoille.

Koulutukset järjestetään etäyhteyksin. Asiakaswikin tapahtumasivulle kootaan tietoa Finnan tapahtumista sekä ilmoittautumislinkit sitä mukaa, kun ne aukeavat. Viestimme ilmoittautumisten aukeamisesta myös sähköpostitse.