Finnan ajankohtaisasioiden tiedotuskanavana toimiva KDK-asiakasliittyma@helsinki.fi-sähköpostilista vaihtaa nimensä vähemmän salaperäiseksi. Tulevaisuudessa sähköpostilistamme tunnetaan Finnan postituslistana. Samalla vaihdamme käyttämämme lähetysjärjestelmän varmemmaksi.

Siirrämme kaikki KDK-listalle nykyisin kuuluvat asiakkaamme automaattisesti uuden postituslistan vastaanottajiksi.

Jos haluat edelleen vastaanottaa Finnan uutisia, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Voit poistua uudelta postituslistalta milloin vain viestin lopusta löytyvästä peruutuslinkistä. Suosittelemme tietysti lämpimästi pysymään listalla. Jokaisesta Finnan asiakasorganisaatiosta vähintään yhden henkilön tulisi kuulua postituslistallemme, sillä viestimme listalla Finnan käytön kannalta oleellisista asioista, kuten mahdollisista häiriötilanteista ja Finnan kehityksestä. Myös arkistojen, kirjastojen ja museoiden käyttämien taustajärjestelmien toimittajat ovat tervetulleita listalle.

Postituslista uudistuu vasta syyskuussa, joten toistaiseksi viestit tulevat sähköpostiisi tutun listan kautta. Jos Finnan viestejä ei ala tulla sähköpostiisi syyskuusta alkaen säännöllisen epäsäännöllisesti, ovat ne todennäköisesti jääneet kiinni sähköpostisi roskapostisuodattimiin. Tässä tapauksessa kurkkaathan nämä kansiot, ja lisää tuleva lähetysosoitteemme finna-viestinta@helsinki.fi turvallisten osoitteiden joukkoon.

Mikäli et vielä kuulu KDK-listalle mutta haluaisit sähköpostiisi tietoa Finnan uutisista, liity postituslistallemme!