Open Access -julkaiseminen Wolters Kluwer/Lippincott -lehdissä

FinELib-konsortio on solminut Wolters Kluwerin kanssa sopimuksen, johon sisältyy mahdollisuus julkaista rajoitettu määrä artikkeleita avoimena maksutta CCBY- tai CCBY-NC-ND-lisensseillä sopimuskauden aikana. Organisaatiokohtaista OA-koodia käyttäessään kirjoittaja saa julkaista artikkelinsa avoimena ilman APC-maksua. Maksuttomuuteen oikeuttavaa koodia voi käyttää artikkeliin, joka hyväksytään julkaistavaksi sopimuskauden aikana (1.1.2018 - 31.12.2022).

Maksuttomia OA-vouchereita on vuosittain käytössä rajallinen määrä. OA-voucherit kuluvat sitä mukaa, kun kirjoittajat käyttävät maksuttomaan OA-julkaisuun oikeuttavaa koodia. Tätä sivua päivitetään, kun voucherit on kulutettu loppuun.

Kuka voi käyttää ilmaiseen OA-artikkeliin oikeuttavaa koodia

Maksuttomaan OA-julkaisemiseen oikeuttavaa organisaatiokohtaista koodia voi käyttää  Wolters Kluwer/Lippincott Total access minus Neurology -aineiston tilaajaorganisaatioon affilioitunut vastaava kirjoittaja (corresponding author). 

Mihin lehtiin OA-koodia voi käyttää

Maksuttomia OA-artikkeleita voidaan julkaista  Wolters Kluwerin hybridi- ja full OA -lehdissä  (kaikki artikkelityypit).

Julkaiseminen Wolters Kluwer Health / Lippincott -lehdissä - ohje kirjoittajille

 1. Pyydä OA-koodi organisaatiosi tietopalvelusta/kirjastosta
 2. Mene Wolters Kluwerin maksujärjestelmään: http://wolterskluwer.qconnect.com.
 3. Valitse lehti alasvetovalikosta
 4. Täydennä käsikirjoituksen tiedot (käsikirjoituksen numero, artikkelin otsikko, hyväksymispäivä, vastaavan kirjoittajan nimi)
  • Valitse Funding source -valikosta FinELib
 5. Klikkaa "Discounts", valitse ‘Number of Discounts 1" ja kirjoita kenttään OA-koodi. Klikkaa  “Update Price”, jolloin sivulle ilmestyy vihreä täppä ja artikkelin hinta muuttuu nollaksi. Klikkaa “Add to Cart” ja “Checkout”
  • Jos koodi ei ole enää voimassa, sivulle ilmestyy punainen risti ja tilauksen yhteenvedossa näkyy artikkelimaksu ilman alennusta. Tarkista että olet syöttänyt koodin oikein ja tarkista koodin voimassaolo organisaatiosi kirjastosta/tietopalvelusta. Jos OA-koodi ei ole enää voimassa ja kaikki koodin oikeuttamat OA-artikkelit on julkaistu, voit julkaista artikkelin OA:na maksamalla OA-artikkelimaksun tai julkaista artikkelin maksumuurin takana.
 6. Täydennä loput kentät ja klikkaa “Continue” ja “Complete Order”.

 7. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse

 8. Ovid julkaisee artikkelisi CC BY- tai CC BY-NC-ND-lisenssillä valintasi mukaan.

 

Lisätietoa

Lisätietoja ja apua saat oman organisaatiosi kirjastosta/tietopalvelusta tai Wolters Kluwerin tuesta support@ovid.com

 

 

 

 • No labels