Aika: perjantai 18.5.2018 klo 10 - n. 16

Paikka: Leipätehdas, Kaikukatu 4, 5. krs, kokoushuone Kaneli (V520)

Ohje Leipätehtaalle saapumiseenTilaisuudesta on etäyhteys : https://connect.funet.fi/kk_finna

Tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen löytyvät täältä.

 

Langaton verkko / HUPnet-tunnus:

Käyttäjätunnus:  

Salasana:  

Huom! Paikan päälle tulijoiden tulisi ottaa mukaan oma kannettava tietokone. Mikä tarvitse lainakonetta, ota yhteyttä: anne.m.jarvinen (at) helsinki.fi

Koulutuksessa harjoitellaan oman näkymän ulkoasun räätälöintiä. Tämä edellyttää html/css-koodauksen perustaitoja. Hallintaliittymän peruskoulutukseen kuuluvia asioita ei käsitellä.

Koulutukseen on mahdollista osallistua etänä, mutta harjoituksissa ei pystytä tukemaan etäosallistujia. Suosittelemme osallistumista paikan päällä.

Koulutuksessa tarvitaan tunnukset hallintaliittymään. Mikäli sinulla ei vielä ole sellaisia, voit pyytää niitä osoitteesta finna-posti (at) helsinki.fi


Omaa näkymää ja sen elementtejä on suositeltavaa suunnitella jo etukäteen. Kysymyksiä ja ehdotuksia koulutuksen sisältöön voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelma

10 - 16.00 (Lounas noin klo 12-13)

NÄKYMÄN ULKOASUN RÄÄTÄLÖINNIN MUISTILISTA:

YLEISTÄ

LOGO, TAUSTAKUVA JA FAVICON

ETUSIVU

VÄRITEEMA JA MUUT ULKOASUMUUTOKSET

OMAT SISÄLTÖSIVUT

YLÄVALIKKO

SIVUN ALAREUNAN LINKIT

LOPPUKÄYTTÄJÄN OHJEET

ADDITIONS-SIVUPOHJAT

 

Lähellä sijaitsevia lounaspaikkoja:

http://lintulahti.pihka.fi/

http://www.ondaruokala.fi/lunch.html

http://www.amica.fi/ravintolat/ravintolat-kaupungeittain/helsinki/lintulahdenvuori/

 

 

Olemme joutuneet käyttämään Skype for Business etäyhteyttä alkusyksyn koulutuksissa Adobe Connectiin liittyvien teknisten muutosten vuoksi. Nyt käyttökokemusten jälkeen näyttää siltä, että Adobe Connect muutoksineenkin on vamempi väylä.

  • AC:n toimii edelleen Firefoxilla, jos käyttäjä ei ole asentanut Add-inia, mutta Chromella, IE:llä ja Safarilla voi olla ongelmia. Suosittelemme siis Firefoxin käyttöä sekä PC:llä että Macilla. 
  • Tärkeää: tule testaamaan ääniä ja kuvaa mielellään jo 15 minuuttia ennen kokousta, jotta mahdolliset tekniset ongelmat ehditään ratkoa! (ota yhteys teemu.kokkonen@helsinki.fi tarvittaessa. 
    • Joissain etätapahtumissa (esim. Finnan sektoritapaamisissa) on mahdollista myös keskustella oman mikrofonin välityksellä, joten mikäli haluat käyttää tätä mahdollisuutta hyödyksi, testaathan laitteidesi toimivuuden jo hyvissä ajoin ennen kokouksen alkamista. 
  • Suositeltavaa on käyttää kiinteää yhteyttä.

 

Tiedoksi: Olemme tilanneet kokouskahvitarjoilut Leipätehtaan Kanttiinista, joka on lopettanut toimintansa kesäkuussa 2017. Valitettavasti emme enää pysty järjestämään aamukahvitarjoilua Leipätehtaalla. Pyydämme ystävällisesti ottamaan tämän huomioon valmistautuessasi koulutukseen.

  • No labels