Aika: Keskiviikko 16.5.2018 klo 10 - n.15.30

Paikka: Leipätehdas, Kaikukatu 4, 5. krs, kokoushuone Kaneli (V520)

Ohje Leipätehtaalle saapumiseen


Huom! Paikan päälle tulijoiden tulisi ottaa mukaan oma kannettava tietokone. Mikä tarvitset lainakonetta, ota yhteyttä: anne.m.jarvinen (at) helsinki.fi

 

 

Etäyhteyslinkki: https://connect.funet.fi/kk_finna

Tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen löytyvät täältä.

Huomioi Adobe Connectin muutokset, saatat tarvita Adobe Connectin päivitystä ennen tapahtumaa!


Langaton verkko / HUPnet-tunnus

Käyttäjätunnus: 

Salasana:   

 

 

Koulutuksessa harjoitellaan oman näkymän muokkausta käytännössä. Koulutukseen on mahdollista osallistua etänä. Suosittelemme kuitenkin osallistumista paikan päällä. Koulutuksessa tarvitaan hallintaliittymään tunnukset. Mikäli sinulla ei vielä ole sellaisia, voit pyytää niitä osoitteesta finna-posti (at) helsinki.fi


 

 

 

HUOM. Hallintaliittymän tunnukset on oltava ajan tasalla!

 


Ohjelma

Huomatkaa, että hallintaliittymän käyttöliittymä ei muutu vielä, vaikka sitä uudistetaan.

Klo 10.00 - 15.30 (Lounas noin klo 12-13)

 

Tiedoksi: Olemme tilanneet kokouskahvitarjoilut Leipätehtaan Kanttiinista, joka on lopettanut toimintansa kesäkuussa 2017. Valitettavasti emme enää pysty järjestämään aamukahvitarjoilua Leipätehtaalla. Pyydämme ystävällisesti ottamaan tämän huomioon valmistautuessasi koulutukseen.


Lähellä sijaitsevia lounaspaikkoja:

http://lintulahti.pihka.fi/

http://www.ondaruokala.fi/lunch.html

http://www.amica.fi/ravintolat/ravintolat-kaupungeittain/helsinki/lintulahdenvuori/  • AC:n toimii edelleen Firefoxilla, jos käyttäjä ei ole asentanut Add-inia, mutta Chromella, IE:llä ja Safarilla voi olla ongelmia. Suosittelemme siis Firefoxin käyttöä sekä PC:llä että Macilla.
  • Tärkeää: tule testaamaan ääniä ja kuvaa mielellään jo 15 minuuttia ennen kokousta, jotta mahdolliset tekniset ongelmat ehditään ratkoa! (ota yhteys teemu.kokkonen@helsinki.fi tarvittaessa. 
    • Joissain etätapahtumissa (esim. Finnan sektoritapaamisissa) on mahdollista myös keskustella oman mikrofonin välityksellä, joten mikäli haluat käyttää tätä mahdollisuutta hyödyksi, testaathan laitteidesi toimivuuden jo hyvissä ajoin ennen kokouksen alkamista.
  • Suositeltavaa on käyttää kiinteää yhteyttä.

 

  • No labels