Monia tilaisuuksia on mahdollista seurata Adobe Connect -etäyhteydellä.

 
Etäyhteysosoite ilmoitetaan aina osallistujille ilmoittautumisten päätyttyä, se saattaa vaihdella tilaisuudesta riippuen.

 

Ohjeita etäosallistujille

Tilaisuuden seuraamiseen Adobe Connect (AC) -yhteydellä tarvitaan Internet-yhteys (mieluiten kiinteä linja, langaton verkko ei ehkä toimi yhtä hyvin), selain ja tietokoneeseen liitetyt kaiuttimet tai kuulokkeet. Lisäksi koneessa on oltava asennettuna Flash Player, joka on nykyisin vakiona lähes kaikissa koneissa. Verkon kautta osallistujat voivat kommentoida tapahtuman kulkua ja esittää kysymyksiä Adobe Connectin chatilla.

Kirjaudu sisään vieraana (Enter as a Guest) ja kirjoita tunnukseksi oma nimesi, jotta mahdolliset viestisi voidaan tunnistaa.

Näkymiä ohjataan tapahtumapaikasta käsin, joten niitä ei voi muuttaa etäpäässä. Jos yhteydessä on ongelmia (ääni ei kuulu, esitys ei näy tms.), ilmoitathan siitä chatilla. Yhteyden optimoimiseksi on hyvä sulkea taustalta muut ohjelmat. Toivomme, että kirjautuisit sisään 10 - 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voimme testata yhteyksien toimimisen ennen varsinaisen ohjelman alkua.

  • No labels