You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 17 Next »


Webinaarin seuraamiseen Adobe Connect (AC) -yhteydellä tarvitaan Internet-yhteys (mieluiten kiinteä linja, langaton verkko ei ehkä toimi yhtä hyvin), selain ja tietokoneeseen liitetyt kaiuttimet tai kuulokkeet. Lisäksi koneessa on oltava asennettuna Flash Player, joka on nykyisin vakiona lähes kaikissa koneissa. Verkon kautta osallistujat voivat kommentoida webinaarin kulkua ja esittää kysymyksiä Adobe Connectin chatilla.

Tapahtuman yhteysosoite lähetetään ilmoittautuneille ja päivitetään tähän viikon 39 aikana. Kirjaudu sisään vieraana (Enter as a Guest) ja kirjoita tunnukseksi oma nimesi, jotta mahdolliset viestisi voidaan tunnistaa. Jos teitä on useita seuraamassa seminaaria yhdellä yhteydellä, kirjautukaa kirjaston nimellä ja laittakaa nimen perään sulkuihin osallistujien määrä.

Näkymiä ohjataan seminaarisalista käsin, joten niitä ei voi muuttaa etäpäässä. Jos yhteydessä on ongelmia (ääni ei kuulu, esitys ei näy tms.), ilmoitathan siitä chatilla. Yhteyden optimoimiseksi on hyvä sulkea taustalta muut ohjelmat. Toivomme, että kirjautuisit sisään 10 - 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voimme testata yhteyksien toimimisen ennen varsinaisen ohjelman alkua.

Mikäli AC-yhteydellä osallistuminen on sinulle aivan uutta, voi seuraavista linkeistä olla hyötyä:

 

Missä mennään -wikin etusivulle pääset tästä.

  • No labels