Kuvailun ohjesivut on siirretty uudelle wikialustalle XWikiin. Uusilla sivuilla tehdään vielä jonkin verran korjauksia, kuten linkkien päivitystä, mutta ohjeita voi alkaa jo käyttää.

Muutos koskee seuraavia sivustoja:Pääsy ohjesivuille HY Wikissä päättyy kokonaan 15.2.2024. Sen jälkeen vanhoista osoitteista on uudelleenohjaus XWiki-osoitteisiin. Uudet osoitteet kannattaa päivittää selainten kirjanmerkkeihin ja kirjastonne ylläpitämien ohjeiden linkkeihin mahdollisimman pian.

Kuvailun ohjesivut ovat julkisia ja kaikkien käytössä, mutta ohjeiden kommentointimahdollisuus on vain rekisteröityneillä käyttäjillä. XWikin sivuille rekisteröidytään ja kirjaudutaan oikean yläkulman hampurilaisvalikosta. Jos olit rekisteröitynyt HY Wikiin, käyttäjätunnuksesi on siirtynyt XWikiin. Salasana on kuitenkin asetettava uudelleen ensikäytön yhteydessä. Jos käyttäjätunnuksessasi on erikoismerkkejä (piste ja useimmat erikoismerkit), ne ovat muuttuneet siirrossa alaviivaksi '_' (esimerkiksi käyttäjätunnus minna.canth muuttuisi muotoon minna_canth). Korkeakoulujen Haka-tunnuksilla kirjautuminen XWikiin onnistuu ilman rekisteröitymistä.


Lisätietoja kuvailun asiantuntijaryhmiltä: 

kumea-posti (at) helsinki.fi 
muusa-posti (at) helsinki.fi
sisa-posti (at) helsinki.fi