Kutsumme sinut Finnan juhlavuoden kunniaksi seuraamaan 10 vuotta löytöretkiä -seminaaria – tule mukaan  joko etänä tai paikan päälle! Luvassa on kiinnostavia ja ajankohtaisia puheenvuoroja datataloudesta löytöretkeilyyn. Seminaari järjestetään Musiikkitalossa Helsingissä torstaina 14.12.2023 klo 13–16.

Seminaari striimataan suorana lähetyksenä. Ilmoittaudu etätapahtumaan ja lähetämme sinulle linkin livestriimiin. Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 13.12. klo 12.

Lisäksi olemme avanneet nopeille ilmoittautujille lisäpaikkoja Musiikkitalossa! Tule paikan päälle Musiikkitaloon inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan juhlatunnelmasta. Seminaarin jälkeen nostamme yhdessä maljat, tarjolla on myös pientä purtavaa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian! Ilmoittautumisia otetaan vastaan sunnuntaihin 19.11. asti tai siihen saakka, kun avoimia paikkoja on tarjolla.

Ilmoittaudu mukaan >> 

Paikka: Musiikkitalo, Paavo-sali
Pvm: torstai 14.12.2023
Aika: seminaari klo 13–16, cocktailtilaisuus klo 16–17.30

Seminaarissa pääsevät ääneen muun muassa:

  • tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala
  • yli-intendentti Ismo Malinen, Museovirasto
  • kirjastonjohtaja Johanna Vesterinen, Varastokirjasto
  • datatalouden asiantuntija Antti Poikola, Sitra
  • löytöretkeilijä ja vuorikiipeilijä Patrick Degerman
  • ylikirjastonhoitaja Kimmo Tuominen, Kansalliskirjasto

Juhlaseminaarin musiikista vastaa kansanmusiikki duo Aléa. Aurora Visan ja Annika Lyytikäisen soitto saa kanteleen ja klarinetin svengaamaan tavalla, jota et ole ennen kuullut.

Lämpimästi tervetuloa juhlaseminaariin.

Tavataan joulukuussa!