Finnaa tehdään yhdessä, niin myös Finnan juhlavuotta. Juhlistamme kymmenvuotiasta Finnaa koko ensi vuoden, ja toivomme teidän osallistuvan teemavuoteen sometempausten, -jakojen ja muun juhlistuksen merkeissä.

Keräämme ilmoittautumisia jo nyt, jotta meille muodostuu hyvä käsitys vuoden käänteistä jo ennakkoon. Mukaan voi tulla myöhemminkin, osallistumisen tapoja on monia!

Juhlavuoden teemana ”10 vuotta löytöretkiä”

Toivomme teeman inspiroivan ja tuovan esiin Finnan ainutlaatuista luonnetta tiedon ja kulttuurin aarrearkkuna. Tavoitteemme on saada Finnalle lisää näkyvyyttä sekä tarjota asiakasorganisaatioille mahdollisuuksia omien aineistojen ja näkymien esiin nostamiseen.

Aloitamme juhlistuksen helmikuussa somehaasteen ja digimainoskampanjan merkeissä. Vuoden aikana teemme myös mm. vaikuttajayhteistyötä ja ulkomainontaa.

Helmikuun alussa Finnan asiakaswikiin tulee saataville juhlavuoden logo- ja muita materiaaleja. Teemme teille valmiiksi erilaisia teksti- ja kuvamateriaaleja, jotta osallistuminen juhlavuoteen onnistuu matalalla kynnyksellä. Materiaaleja saa halutessaan muokata omaan toimintaan sopivaksi.

Ilmoita organisaatiosi mukaan juhlavuoden viettoon tästä. Lomakkeen täyttäminen ei sido teitä mihinkään.