Finnan viestintäwebinaari – askelmerkkejä vastuullisuuteen

Tule mukaan vaikuttamaan Finnan vastuullisuustyöhön ja -viestintään!

Kansalliskirjasto on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen olla hiilineutraali vuonna 2030. Miten viemme tätä – ja muita vastuullisuuteen liittyviä tavoitteita – eteenpäin Finnan digitaalisessa palvelutarjonnassa? Tule kuulemaan kestävyystyömme suuntaviivoista ja ennen kaikkea vaikuttamaan sen tuleviin painopisteisiin.

Finna on yksi yleisimmin käytetyistä digitaalisista asiointipalveluista Suomessa. Finnan valinnat ja tuottama tieto palvelun ympäristövaikutuksista ovat sidoksissa sekä satojen organisaatioiden että miljoonien käyttäjien ilmastovaikutuksiin ja niiden kehittymiseen. Samaan aikaan Finnan palvelut tuottavat merkittäviä hyötyjä yhteiskunnalle ja yksilöille.

Tässä tilaisuudessa haluamme osallistaa teitä, Finnaa hyödyntäviä organisaatioita. Mikä teille on Finnan digitaalisten ratkaisujen kestävyydessä tärkeää? Millaista tietoa tarvitsette Finnasta kestävyydestä oman työnne tueksi? Entä mitä Finnan positiivisia vaikutuksia haluaisitte korostettavan Finnan vastuullisuusviestinnässä?

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti Finnaan osallistuvien organisaatioiden asiantuntijoille ja johdolle sekä muille digitaalisten palveluiden vastuullisuudesta kiinnostuneille.

Aika: Ke 1.12.2021 klo 13-14.30
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Huom. tilaisuutta ei tallenneta.

Ohjelma

12.45 Osallistujien Zoom-etäyhteyksien testaaminen

13.00

Tervetuloa! johtava viestinnän asiantuntija Heidi Mustajoki, Finna-palvelut

Rohkeasti kestävään muutokseen: miten Kansalliskirjasto ja Finna-palvelut edistävät vastuullisuutta? Haastateltavana palvelusuunnittelija Susanna Eklund, Finna-palvelut

Vaikuta Finna-palveluiden vastuullisuustyöhön  – teemojen valintaa Menti-kyselyn avulla

14.25 Lopetus


Lisätietoja tilaisuudesta: heidi.mustajoki(at)helsinki.fi

Kuva: Noah Buscher/Unsplash

  • No labels