Finnan asiakaswikiä parannetaan ja päivitetään kokonaisvaltaisesti syksyn 2020 aikana. Tavoitteenamme  on kehittää asiakaswikistä entistä selkeämpi tietopankki, josta on hyötyä niin uusille asiakkaillemme kuin konkareillekin. Syksyn kehitystyötä ohjaa mm. teiltä saamamme palaute.

Koska tietoa on kerääntynyt asiakaswikiin vuosien mittaan suuri määrä, siirrämme vanhimpia historiatietoja arkistoon. Jos huomaat, että tarvitsemasi tieto on arkistoitu, ota meihin yhteyttä. Voimme toimittaa kaivattuja materiaaleja esim. sähköpostitse.

Rakenne ja etusivu uudistuvat loka-marraskuussa

Suurimmat muutokset koskevat sivuston rakennetta. Tulevan rakenteen tavoitteena on auttaa teidät helpommin tarvitsemanne tiedon äärelle. Vanha, ulkomuistista tuttu paikka on yleensä käyttäjälle se helpoin, joten pyydämme kärsivällisyyttä asiakaswikin vanhaan rakenteeseen tottuneilta asiakkailtamme. Tuttu sivu saattaa löytyä Asiakaswikistä pian uudesta paikasta. Jos etsimäsi sivu ei yrityksistä huolimatta löydy, apua saat hakutyökalusta tai kysymällä suoraan Finnasta.

Näkyviä muutoksia rakenteeseen ja esim. etusivuun on tiedossa lokakuun puolella. Siihen saakka asiakswiki palvelee tutulla tavalla – ja toivottavasti jatkossa entistä paremmin!