You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 10 Next »

Aika: 1.10.2019 klo 10-11.30

Paikka: Etäyhteys (Adobe Connect)

Finna Luokkahuone on Finna.fi:n uusi sisältökokonaisuus, joka tuo Finna.fi:n aineistoja ja niihin liittyviä uusia oppimateriaaleja opettajien ja koulujen käyttöön. Finna Luokkahuonetta varten on kehitetty uusia kuratointiin liittyviä toiminnallisuuksia, jotka mahdollistavat organisaatioille uusia tapoja aineistojen esittämiseen myös omissa näkymissä. Osallistu webinaariin ja tule kuulemaan ensimmäisten joukossa Finna Luokkahuoneesta, sen mahdollisuuksista organisaation markkinoinnissa ja pedagogisen työn tukena, sekä uusista toiminnallisuuksista ja jatkosuunnitelmista.  Finna Luokkahuonetta kehitetään eteenpäin yhteistyössä opettajien ja organisaatioiden kanssa.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti Finna-organisaatioissa kouluyhteistyötä tekeville, näkymien sisällöistä vastaaville ja aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään sunnuntaina 29.9. seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.in/Finna_Luokkahuoneen_julkistuswebinaari.

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen päivitetään sivulle webinaarin jälkeen.

OHJELMA:

Klo 10-10.05 Tervetuloa

10.05-10.20 Opettajat Finna.fi:n käyttäjinä

Finna-palveluiden johtava käytettävyyssuunnittelija Riitta Peltonen kertoo opettajien tarpeita selvittäneestä käyttäjätutkimuksesta.

10.20-10.45 Tutustuminen Finna Luokkahuoneeseen

Esittelemme Finna Luokkahuoneen konseptia ja kerromme, miten uusia toiminnallisuuksia voi hyödyntää organisaatioiden omissa näkymissä.

10.45-11.00 Yhteistyö Finna Luokkahuoneeseen osallistuneiden organisaatioiden kanssa

Finna Luokkahuoneeseen osallistuneet tahot kertovat kokemuksistaan aineistopakettien luomisessa ja Finna Luokkahuoneen hyödyntämisen näkökulmista osana organisaation toimintaa.

11.00-11.15 Finna Luokkahuoneen markkinointikonsepti ja lanseerauskampanja

Finna-palveluiden tiedottaja Heidi Mustajoki kertoo 9.10.2019 käynnistyvästä markkinointikampanjasta ja tavoista, joilla Finnassa mukana olevat organisaatiot voivat viestiä sivustosta omille asiakkailleen.

11.15-11.30 Finna Luokkahuoneen seuraavat askeleet

Mitkä ovat Finna Luokkahuoneen seuraavat askeleet? Miten pääsee tuottamaan sisältöä Finna Luokkahuoneeseen? Yleiset kirjastot ja Finna Luokkahuone?

  • No labels