Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Kansalliskirjaston ylläpitämä Finna.fi-hakupalvelu on mukana Suomen suurimmassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educa-messuilla 26.-27. tammikuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan, miten voit hyödyntää Finna.fi:n monipuolisia aineistoja opetuskäytössä.

Finna.fi tarjoaa opettajille veloituksetta ja vapaasti monipuolisia digitaalisia aineistoja: valokuvia, esineitä, arkistoaineistoja, taideteoksia, lehtiartikkeleita ja kirjoja. Osastoltamme saat tietoa myös muista kirjastojen valtakunnallisista verkkopalveluista.

Löydät meiltä osastolta Kirjastojen verkkopalvelut, 6f80.

Kurkista historiaan  - Finna.fi ja avoimet verkkoaineistot opetuksessa

Opettajan olohuone -lavalla lauantaina klo 12.30 keskustelemme Finnasta ja avoimista verkkoaineistoista opetuksessa. Miten Finnan digitaalisia lähteitä voi käyttää opetuksen tukena? Keskustelemassa ovat museolehtori Sanna Valoranta-Saltikoff (Espoon kaupunginmuseo), Finnan kehittämispäällikkö Erkki Tolonen (Kansalliskirjasto) ja palvelusuunnittelija Susanna Eklund (Kansalliskirjasto). Tervetuloa seuraamaan keskustelua ja esittämään kysymyksiä!

Tule mukaan ja rekisteröidy Educaan ilmaiseksi etukäteen:httpshttp://visiteduca.messukeskus.com/registration/Registration/RegistrationForm

Seuraa Educaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #educa2018