Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Osaan Kirjastoverkkopäivien ohjelmasta on etäosallistumismahdollisuus.
Keskiviikon ohjelman etäyhteysosuudet on merkitty ohjelmaan kolmella tähdellä (***
Torstaina etäyhteydellä voi osallistua työpajaan 1: Yhteinen Koha - korkeakoulukirjastojen ja yleisten kirjastojen hanke

...

Tallenteet, keskiviikko 23.10.

Pääohjelma ja rinnakkaisohjelmat 2A ja 2B (Pienen juhlasalin ohjelma), etäyhteyslinkki tallenteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=hr2PDr54maQ

Rinnakkaisohjelma 1A ja 1B (sali 10), etäyhteyslinkki tallenteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=34qmTQL-TwM

Keskiviikon ohjelma välitetään Youtuben kautta; seuraamiseen tarvitaan Internet-yhteys (mieluiten kiinteä linja, langaton verkko ei ehkä toimi yhtä hyvin), selain ja tietokoneeseen liitetyt kaiuttimet tai kuulokkeet. Kommentointi ja kysymysten esittäminen vaatii kirjautumista Youtube- tai Gmail-tunnuksilla.

Näkymiä ohjataan seminaarisalista käsin, joten niitä ei voi muuttaa etäpäässä. Jos yhteydessä on ongelmia (ääni ei kuulu, esitys ei näy tms.), ilmoitathan siitä chatilla. Yhteyden optimoimiseksi on hyvä sulkea taustalta muut ohjelmat. Toivomme, että kirjautuisit sisään 10 - 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voimme testata yhteyksien toimimisen ennen varsinaisen ohjelman alkua.


Etäyhteys torstai 24.10.

Torstai 24.10. työpaja 1, yhteinen koha, etäyhteys: https://connect.funet.fi/kk_kohatyopaja/

Torstain etäyhteys välitetään Adobe Connect -yhteyden kautta. Adobe Connect -järjestelmässä keskustelu chatin kautta ei vaadi erillistä kirjautumista.

Linkki torstain tallenteeseen päivitetään tälle sivulle mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.