Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.Mikä on Missä mennään -webinaari?

Missä mennään -webinaari on Kansalliskirjaston järjestämä, ainoastaan etäyhteydellä välitettävä tilaisuus. Webinaarissa kuullaan ajankohtaisia asioita Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista.
Webinaari järjestetään 3-4 kertaa vuodessa, ja webinaarien päivämäärät tulevaksi vuodeksi tiedotetaan loppuvuodesta Kansalliskirjaston verkkosivuilla sekä täällä webinaarin wikin etusivulla (ks. tulevat päivämäärät alla).

Kuka voi osallistua?

Missä mennään -webinaariin voivat osallistua kaikki Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista kiinnostuneet. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen e-lomakkeella.
Kunkin webinaarin tarkemmasta sisällöstä sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan viimeistään viikkoa aiemmin Kansalliskirjaston verkkosivuilla, Kirjastot.fi -ammattikalenterissa, kirjastoalan ammattilaisten sähköpostilistoilla sekä täällä Missä mennään -wikissä.

Osallistuminen ja materiaalit

Osallistujilla on mahdollisuus seurata webinaaria etäyhteyden välityksellä. Verkon kautta osallistujat voivat kirjautuneena (Youtube- tai Gmail-tunnukset) kommentoida webinaarin kulkua ja esittää kysymyksiä YouTuben chatilla. Myös Twitterin kautta voi esittää kysymyksiä: #mmwebinaari.
Tilaisuus tallennetaan, ja videotallenne on vapaasti katsottavissa myös jälkikäteen. Linkki tallenteeseen ja esitysmateriaalit päivitetään kyseisen webinaarin sivulle.

Missä mennään -katsaus

Missä mennään -webinaarin lisäksi Kansalliskirjasto julkaisee erillisellä wikisivulla joka toinen kuukausi Missä mennään -katsauksen, jossa kootaan yhteen kärkihankkeiden kuulumiset. Katsauksesta voit lukea Avoin tiede ja tutkimus Avoimen tieteen, Finnan, Finton, Melindan ja Yhteentoimivuuden palveluiden kuulumiset.

Tulevat Missä mennään -webinaarit

  • Vuoden 2018 2019 webinaarit:
  • 14.2.2019
  • 16.4.2019
  • 12.20189.2019 (alustava)
  • 5.12.2019 (alustava)

Menneet webinaarit

 

 

 

Info
titleAihe-ehdotukset

Mikäli haluat jättää ehdotuksen webinaarissa käsiteltävästä aiheesta, klikkaa tästä