Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Tallennettuja kirjautumisia voi hallinnoida oman tilin Omat tiedot osiossa. Siellä käyttäjä voi tarvittaessa unohtaa kirjautumisia tai tarvittaessa poistaa kaikki muistetut kirjautumiset.