Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Kehotamme Kiwi-tunnusta edelleen tarvitsevia käyttäjiä kirjautumaan Kiwiin ainakin kerran ennen 1.10.2023. Näin tiedämme, että käyttäjät ovat edelleen aktiivisia.

Epäaktiiviset tunnukset tullaan poistamaan syksyn 2023 aikana. Tunnuksen Siivoamme Kiwistä pois käyttäjätilejä, joilla ei ole kirjauduttu sinne pitkään aikaan. Jos kirjaudut Kiwi.fihin ainakin kerran välillä 1.6.2023–30.9.2023, tiedämme, että tarvitset tunnuksia edelleen. Muut käyttäjätilit poistetaan. Tilin poistaminen ei hävitä mitään sisältöjä Kiwistä. Jos kirjaudut Hakalla, poistaminen ei vaikuta Haka-tunnuksen muuhun käyttöön. Uuden tunnuksen voi aina saada, jos se taas käy tarpeelliseksi.

Kiwi.fi on Kansalliskirjaston ja sen yhteistyökumppanien yhteinen työskentelyalusta. Siellä on paljon Kansalliskirjaston , etenkin KVP:n palveluihin liittyvää dokumentaatiota sekä mm. työryhmien toimintaan liittyvää aineistoa.  Suurin osa Kiwin sisällöstä on luettavissa ilman tunnuksia. Tunnuksia tarvitsevat vain ne, jotka osallistuvat sisällön muokkaamiseen sekä ne, joilla on lukuoikeus eräille suljetuille alueille kuten FinELibin ekstranettiin. Kiwin alustaratkaisun hinnoittelu on muuttumassa vuonna 2024, minkä takia joudumme jatkossa seuraamaan tarkemmin käyttäjätunnusten määrää. 

Siivoukseen, käyttäjätunnukseen yms. liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected]

...