Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

→ siirretään vielä

Sähköposti 21.12: (warning) Kuuluisiko tämä Muusalle, onko jotain kohtaa mihin me voimme ottaa kantaa? (Katja)

edellisessä Talonmiehen tuokiossa kerrottiin, että osakohteiden 773-kentän uuden ohjeistuksen työstäminen on teillä vielä kesken. Minulla olisi pari kysymystä kyseiseen kenttään liittyen, ja toivoisin, että nämä asiat voisi ehkä ottaa tulevassa ohjeistuksessakin huomioon.

...

- muiden kuvailun asiantuntijaryhmien menneiden ja tulevien kokousten aiheita Kansalliskirjaston foorumilla https://foorumi.kiwi.fi/t/kuvailuryhmien-kokousten-asialistat/1776

(warning) Siskun 9.12.22 muistio https://www.kiwi.fi/x/wZKSAw jossa esim. kannanotto e-aineistot -termin poistamisehdotukseenn (pj-kokousasioiden yhteydessä Kumeassa todettiin, että voisi jättää paikalliskantoihin):

"ryhmässä oltiin sitä mieltä, että kaikki hakujärjestelmät eivät vielä tue rajausta muilla keinoin, ja tämän vuoksi koettiin, että e-aineistot-termiä ei voida vielä poistaa SLM-sanastosta"

8. AV-aineistotyöryhmä 

AV-aineistoryhmä on miettinyt, mitä kohtia pitäisi erityisesti ohjeistaa striimattavissa elokuvissa, podcasteissa ja e-äänikirjoissa. Pohdintaa on täällä - kohdassa "ohjeistustarpeet verkossa käytettävälle AV-aineistolle": AV-ryhmä: ryhmälle tulleet kysymykset

...

(warning) Mikä oli tämän ketjun lopputulos, lisätäänkö kolofoni vai ei? (Katja)

Huomautus nimekkeen tiedonlähteestä

Siivottava tätä listausta. Monet fraasti eivät ehkä ole enää käytössä. (warning) Tämä kohta myös metatietosanaston termejä setvivälle ryhmälle! (Katja)

Kaavio-diagrammi & muraali

...

Mihin dokumentoidaan tulevat linjausehdotukset? 

(warning) Ehdotus: Sisäisillä sivuilla on jo kohta Uuden RDA:n linjaukset. Jos on tarvetta siirtää käsitellyt asiat, lisätään ne sinne omien alasivujen alle tai lisätään uusi alasivu esim. yleiset. Jätetään kuitenkin otsikko esityslistan pohjaan, jotta tulevat linjausehdotukset voidaan tarvittaessa käsitellä. (Katja)


Minnan viesti kuvailusääntöpalvelulle 24.8:

...