Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Info

Koulutuksessa syvennytään oman näkymän muokkaukseen. Tarvitset:

  • Ajantasalla olevat hallintaliittymän tunnukset. Mikäli sinulla ei vielä ole sellaisia, voit pyytää niitä osoitteesta finna-posti (at) helsinki.fi
  • Varmista organisaatiosi pääylläpitäjältä että tunnuksellesi on myönnetty oikeudet muokata sivupohjia (lisätietoja).
  • Paikan päälle tulevat tarvitsevat mukaan oman kannettavan tietokoneen

Suosittelemme osallistumaan koulutukseen paikan päällä, mutta osallistuminen on mahdollista myös etänä. Koulutuksessa on työskentelyosuuksia, joiden aikana kokeillaan ja harjoitellaan käsiteltyjä asioita käytännössä. Harjoitusten aikana käytyä keskustelua ei välitetä etänä. Kysymysten esittäminen on kuitenkin mahdollista koko koulutuspäivän ajan Adobe Connectin viestitoiminnolla. Koulutus on tarkoitettu näkymän ylläpitäjille.


Etäyhteyslinkkihttps://connect.funet.fi/kk_finna

...

klo 10.15 - 16.00 (lounas n. klo 12-13, kahvitauko n. klo 14.30)

Tarkoitettu näkymän ylläpitäjille.

Jatketaan näkymän räätälöintiä. Alla olevasta listasta käsitellään asioita Käydään läpi hallintaliittymän ominaisuuksia aikataulun ja osallistujien kiinnostuksen mukaan. Voit myös ehdottaa käsiteltäviä asioita ilmoittautumislomakkeella tai koulutuksen aikana.

Linkki listaan hallintaliittymän ominaisuuksista, joita voidaan osallistujien halutessa käydä läpi: Hallintaliittymän ominaisuudet

Koulutuksessa käydään yhteisesti läpi sisältösivun muokkausta ja näkymän räätälöintiäseuraavat asiat, mutta aikaa on myös varattu itsenäiseen tai pienryhmissä työskentelyyn. 

...