Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Yleiset asetukset ja koodien kielikäännökset

(General)

AsetusTyyppiOletusKuvaus
translationPrefixtekstiFinna-toimisto asettaaKoodien kielikäännöksille käytettävä etuliite

Käännösavaimet

Käännösavaimessa (PREFIX) tarkoittaa yllämainitun translationPrefix-asetuksen arvoa.

Käännettävä tietoKäännösavainKuvausOletusarvoEsimerkki
Sijainti (saatavuustiedot)(PREFIX)(KOODI)(KOODI) on location code AlmassaLocationin external nameabo_alma_max
Noutopaikat varauksille(PREFIX)pickup_location_(KOODI)(KOODI) on location code AlmassaLocationin external nameabo_alma_pickup_location_max
Kotiosoitteeseen toimitus noutopaikkana(PREFIX)pickup_location_home_addressNäytetään, jos kotiosoitteeseen toimitus on sallittu"Toimitus kotiosoitteeseen"abo_alma_pickup_location_home_address
Työosoitteeseen toimitus noutopaikkana(PREFIX)pickup_location_work_addressNäytetään, jos työosoitteeseen toimitus on sallittu"Toimitus työosoitteeseen"abo_alma_pickup_location_work_address

Kirjautumisasetukset

(Catalog)

...

AsetusTyyppiOletusKuvaus
defaultRequiredDatepäivät, kuukaudet, vuodet1 kuukausiVarauksen tekohetkestä eteenpäin laskettava päivämäärä varauksen oletusvoimassaoloajalle
defaultPickUpLocationMäärittelemätön, tyhjä tai location idMäärittelemätönJos määrittelemätön, käyttäjän on aina valittava noutopiste itse. Jos tyhjä, oletuksena ensimmäinen noutopiste. Muuten oletuksena annettu noutopiste.
pickUpLocationOrderid-listaaakkosjärjestysNoutopisteiden järjestys valintakentässä. Noutopisteet, joita tässä ei listata, näytetään aakkosjärjestyksessä (tällä hetkellä eli 4.5.2021 tosin Finnassa oletusasetuksena on ettei järjestetä). Kotiosoitteen koodi on $$HOME, ja työpaikan $$WORK. Huom! Käytä aina lainausmerkkejä. Esim:
pickUpLocationOrder = "MAIN:SUB:$$WORK:$$HOME"
extraHoldFieldslista

requiredByDate:
pickUpLocation

Lista kentistä, jotka varauslomakkeella näytetään. Mahdolliset arvot ovat comments, requiredByDate, pickUpLocation ja acceptTerms.
helpTexttekstityhjäLomakkeella näytettävä ohjeteksti. Voi sisältää html-koodia.
helpText[fi]tekstityhjäSuomenkielisellä lomakkeella näytettävä ohjeteksti. Voi sisältää html-koodia.
helpText[sv]tekstityhjäRuotsinkielisellä lomakkeella näytettävä ohjeteksti. Voi sisältää html-koodia.
helpText[en-gb]tekstityhjäEnglanninkielisellä lomakkeella näytettävä ohjeteksti. Voi sisältää html-koodia.
acceptTermsTexttekstityhjäLomakkeella optionaalisesti näytettävän ehtojen hyväksyntäkentän teksti. Voi sisältää html-koodia.
acceptTermsText[fi]tekstityhjäSuomenkielisellä lomakkeella optionaalisesti näytettävän ehtojen hyväksyntäkentän teksti. Voi sisältää html-koodia.
acceptTermsText[sv]tekstityhjäRuotsinkielisellä lomakkeella optionaalisesti näytettävän ehtojen hyväksyntäkentän teksti. Voi sisältää html-koodia.
acceptTermsText[en-gb]tekstityhjäEnglanninkielisellä lomakkeella optionaalisesti näytettävän ehtojen hyväksyntäkentän teksti. Voi sisältää html-koodia.
pickupLocationRules[]listamäärittelemätönVarausten noutopisteiden rajaussäännöt. Kenttää voi toistaa. Säännöt käsitellään järjestyksessä alusta loppuun tai kunnes osuvassa säännössä on pysäytysehto (match=stop). Jokainen sääntö sisältää yhden tai useampia kenttiä ja niiden arvoja. Kentät ja niiden käyttö on kuvattu allaolevassa erillisessä taulukossa.
enableItemHoldstrue,false tai "description""description"
  • true: sallitaan nidevaraus aina, kun Alma sanoo sen olevan mahdollinen
  • false: nidevarausta ei sallita koskaan
  • "description": nidevaraus sallitaan, jos niteellä on description ja Alma sanoo varauksen olevan mahdollinen

...