Työkalu Melinda-tunnuksen salasanan vaihtamiseen löytyy osoitteesta https://asetukset.melinda.kansalliskirjasto.fi . Työkalu toimii Chrome-selaimella. Muut selaimet eivät ole toistaiseksi tuettuja. Käyttöliittymään kirjaudutaan Melinda-tunnuksella.

Kirjautuminen käyttöliittymään ei onnistu, mikäli nykyisessä salasanassasi on %- tai -merkki. Tässä tilanteessa voit pyytää salasanan resetointia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen melinda-posti(at)helsinki.fi

 

 

Kirjautumisen jälkeen uusi salasana tulee kirjoittaa kaksi kertaa avautuvaan lomakkeeseen (salasana / salasana uudelleen). Käyttöliittymä ilmoittaa mikäli salasanat eivät täsmää, salasanan pituus ei ole 8-10 merkkiä tai mikäli salasana sisältää kiellettyjä merkkejä.

Kun uusi salasana on syötetty ja käyttöliittymä ei anna varoituksia, valitaan 'Tallenna'. Käyttöliittymä ilmoittaa salasanan vaihdon onnistumisesta. Uusi salasana on tämän jälkeen käytettävissä kaikissa palveluissa, joihin kirjaudutaan Melinda-tunnuksella.

Mikäli salasanan vaihtamisessa ilmenee ongelmia, pyydämme ilmoittamaan niistä osoitteeseen melinda-posti(at)helsinki.fi .

 

  • No labels