Sivut ovat löydettävissä ja haettavissa heti kun ne on tallennettu. Sivut tallennetaan antamalla sivulle kuvaava nimi ja klikkaamalla Save-painiketta.

Kiwissä sivuilla täytyy olla yksilöllinen nimi työtilakohtaisesti - toisissa työtiloissa voi siis kuitenkin olla samannimisiä sivuja kuin vaikkapa tässä ohjetyötilassa. Tämä saattaa tosin tehdä hakutuloksista hieman sekavia, joten kannattaa miettiä joka tapauksessa sivulle mahdollisimman kuvaava ja yksiselitteinen nimi.

Confluence tallentaa sivut oletuksena sen sivun alle, jolla uuden sivun luonti on tehty. Sivun paikka hakemistohierakiassa voidaan kuitenkin määritellä myös tallennuksen jälkeen työtilan kontekstivalikon reorder pages -nappulan takaa, ks. Sivujen siirto.

Confluence tallentaa automaattisesti sivun aika ajoin sen muokkauksen aikana. Sivulla näkyy teksti esim. "Draft saved at 12:59" ja jos ennen oikeaa tallentamista tapahtuu odottamatonta, luonnos voidaan palauttaa ja sivun muokkausta jatkaa. Tallennus on kuitenkin varminta tehdä itse aina tekstimuokkausten ja -lisäysten jälkeen. Jos teet paljon muutoksia etkä halua saada ilmoitusta tekemistäsi muutoksista sivun seuraajille, voit ottaa Notify watchers -kohdasta täpän pois. 

 

  • No labels