Sivujen siirto työtilan sisällä

Työtilan ylläpitäjät voivat muuttaa sivujen paikkaa hierarkiassa valitsemalla työtilan kontekstivalikoista kohdan "Reorder pages". ja yksinkertaisesti raahaamalla sivut uuteen paikkaan hakemistopuussa.

Siirtoja tehdessä kannattaa olla tarkkana, työkalulla on yllättävän helppoa siirtää sivukokonaisuuksia vahingossa väärään paikkaan.

Sivujen siirto eri työtilojen välillä

Työtilojen välillä sivujen siirto kannattaa usein tehdä perinteisellä copy/paste -menetelmällä, mikäli siirrettäviä sivuja ei ole kovin monta tai kyseessä on siirto jo valmiiseen työtilaan, jossa on jo runsaasti muuta sisältöä.

Kiwiin on asennettu lisäosa, joka mahdollistaa suurempienkin sivukokonaisuuksien irrottamiseen omaksi työtilakseen. Jos tällaiselle kokonaisuuden irrottamiselle on tarvetta, kannattaa olla yhteydessä Kiwin ylläpitoon iMikäli haluat luoda kokonaisuuden kokonaan uutta työtilaa varten, joudut tosin luomaan tyhjän työtilan aluksi itse tai pyytämään sitä Kiwi-ylläpidolta, mutta move todellakin poistaa myös automaattisesti sisällön vanhasta työtilasta.

 

 

  • No labels