Tähän voi lisätä hyödyllisiä/mielenkiintoisia Kohan kv-version uusia toimintoja (Koha-Suomen versioon verrattuna)

OsaToimintoHuomautus
Lainaus

Eräpäivien massamuutos eräpäivien mukaisesti asiakasryhmittän ja tai toimipisteittäin


Lainaus

Maksujen laskeminen aiemman palautuspäivän mukaan
CalculateFinesOnBackdate
https://bugs.koha-community.org/bugzilla3/show_bug.cgi?id=24380

ei testattu
LuettelointiPonnahdusikkuna varmistaa, että haluat poistaa varastotietueen - toistaiseksi toimii vain pääkäyttäjätunnuksilla: vaatii tiettyjä oikeuksia virkailijalle, jotta saa toimimaan (löytyy varastotietue-bugista bugzillasta, ks. Joonaksen kommentti 330: https://bugs.koha-community.org/bugzilla3/show_bug.cgi?id=20447#c330)
  • items_batchdel ja items_batchmod

RaportitAutomaattiset kaaviot
RaportitHelpottava värikoodaus SQL-koodissa
RaportitMyös 264-kentässä olevat julkaisuvuodet saadaan biblio-tauluun ja sitä kautta raportteihin, näyttöihin ja asiakasviesteihin (vaatii Koha to MARC -asetusmuutoksen ja tietokannan uudelleenindeksoinnin)
RaportitRaporteista pääsee suoraan tiedueiden massamuutos ja -poisto -toimintoihin
TyökalutVarastotietue estää bibliografisen tietueen massapoiston
TyökalutTietojen vienti / niteiden rajoitus kirjastoittain (bugi korjattu)
VarauksetSaapuneen varauksen voi palauttaa jonoon. (kätevä esimerkiksi, jos pitää muuttaa noutopaikkaa saapumisen jälkeen)
TiedonhakuTeostietoihin saa näkyviin teoksen kuvan. Globaali järjestelmäasetus: CustomCoverImagesURL ja CustomCoverImages. Ohje käyttöön manuaalista: Description: you can use codes to substitute bibliographic information in the URL: {isbn}, {issn}, {normalized_isbn} For example: http://www.mylibrarysite.com/covers/{isbn}.png. You can also use MARC fields and subfields in the URL like so: {024$a}For example: http://www.mylibrarysite.com/covers/{024$a}.png
MaksutMaksuja voi poistaa valitsemalla useita poistettavia maksuja. Vanhassa Kohassa saattoi poistaa vain kaikki maksut tai yksittäisiä maksuja yksi kerrallaan.
OsakohteetMusiikin osakohteet näkyvissä nimekenäytöllä emosta kohdasta Kausijulkaisut: Näytä kausijulkaisutiedot (cgi-bin/koha/catalogue/detail.pl?biblionumber=)
  • No labels