Liiketoimintaontologia LIITO on yhdistetty Julkisen hallinnon palveluontologia JUPOon kesällä 2021. LIITOn käsitteillä täydennetty JUPO on julkaistu Finto.fi:ssä: https://finto.fi/jupo

LIITOn käsitteet on poistettu käytöstä, ja käsitteiden pysyvät tunnisteet ohjaavat korvaaviin JUPO-käsitteisiin. LIITOn vanha Finto.fi-etusivu, ja käsitteiden sivut ohjaavat myös jatkossa JUPOon.

Julkisen hallinnon palveluontologia JUPO on Digi- ja väestötietoviraston (DVV) hallinnoima YSO-pohjainen erikoisontologia. JUPO edistää palvelujen semanttisesti yhdenmukaista kuvailua ja löydettävyyttä eri verkkopalveluissa sekä helpottaa palveluja koskevan tiedon käyttämistä ja tuottamista tietoverkoissa. JUPOa hyödynnetään esimerkiksi Suomi.fi -verkkopalvelun taustalla olevan Palvelutietovarannon tietojen kuvailussa.