YSO-paikat sanaston käsitteille on lisätty koordinaattitietoja Maanmittauslaitoksen paikannimirekisteristä, sekä Wikidatasta. Koordinaatit on esitetty WGS 84 -järjestelmän mukaan desimaaliasteina. Pääset selaamaan uudistettua YSO-paikat sanastoa täältä: https://finto.fi/yso-paikat

Koordinaatteja hyödyntämällä YSO-paikkojen Finto.fi -näkymään on myös luotu uusi karttaikkuna paikan sijainnin visualisointia varten. Karttaikkunan toteutuksessa on hyödynnetty avointa Leaflet -JavaScript-kirjastoa, sekä OpenStreetMapin karttoja.

Karttaikkuna aukeaa automaattisesti YSO-paikkoja selailtaessa sellaisten paikkojen kohdalla, joille koordinaatit on voitu lisätä paikannimirekisteri- tai Wikidatalinkin kautta. 

Finto-palvelu kehittää YSO-paikkojen sijaintitietoja ja karttaikkunaa eteenpäin palautteen perusteella. Kehittämisehdotukset ja kommentit ovat tervetulleita osoitteeseen finto-posti@helsinki.fi