Finto-tiimi on toteuttanut asiakaswikiuudistuksen. Aiemmat kaksi asiakaswikiä, Asiasanastot ja ontologiat ja Finto, on yhdistetty ja tiedot löytyvät nykyisin yhdestä paikasta: https://www.kiwi.fi/display/Finto

Jako kahteen wikiin todettiin epäkäytännölliseksi niin sidosryhmien kuin ylläpidonkin näkökulmasta. Yhdistämisessä huolehdittiin siitä, että tietoa ei katoa: esim. kaikki vanhat blogitekstit löytyvät asiakaswikistä edelleen. Yhdistetty asiakaswiki sai myös uuden ulkoasun. Etusivun oikealla puoliskolla on graafisia elementtejä ja pikalinkit olennaisimpiin sisältöihin. Vasemmalla puolella on sivuhierarkia, joka on sekin uudistettu palvelemaan paremmin tiedonhakijaa. Rakenne on nyt mietitty enemmän Finton toiminnasta käsin ja palvelun olennaiset osaset ovat saaneet omat pääotsikkonsa (esim. Finto.fi; Sanastot, ontologiat ja luokitukset; Annif ja automaattinen kuvailu). Toivomme, että uusi rakenne helpottaa sivuilla navigointia.

Finto-tiimi ottaa mielellään palautetta vastaan asiakaswikin uudistamisesta ja nykyisestä asusta osoitteessa: [email protected]. Kiitos!


  • No labels