Blog from February, 2018

WitMill Oy toteuttaa Kansalliskirjaston toimeksiannosta kirjastoille ja muille julkishallinnon organisaatioille suunnattujen verkkopalveluiden ulkoisen arvioinnin. Arvioinnin piiriin kuuluvat Finna, Finto, FinELib, Melinda, kirjastojärjestelmäpalvelut, julkaisuarkistopalvelut ja KITT2. 

Osana arviointia toteutamme verkkokyselyn, johon toivomme vastauksia organisaatiostasi ko. palveluita tuntevilta henkilöiltä. Kyselyllä koottava tieto täydentää eri tahoille tehdyillä haastatteluilla koottua arviointiaineistoa.

Voit välittää tätä kyselyä eteenpäin organisaatiossasi palveluita tunteville henkilöille. Voit valita yhden tai useampia palveluita, joiden osalta vastaat kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia riippuen siitä, kuinka monen palvelun osalta vastaat kysymyksiin. 

Vastaathan kyselyyn viimeistään ma 12.3.2018 seuraavasta linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/MLD9ZGC

Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti siten, ettei tuloksia yhdistetä yksittäiseen vastaajaan. Kiitos arvokkaasta tutkimusavustasi!

Lisätietoja kyselystä: Heli Paavola, WitMill Oy, [email protected], 050 428 0873
Lisätietoja arvioinnista: Kristiina Hormia-Poutanen, Kansalliskirjasto, [email protected], puh. +358 50 3102654

Asiasanaehdotuksia voi tehdä osoitteessa ehdotus.finto.fi . Ehdotukset ovat kaikkien nähtävissä ja kommentoitavissa ehdotusjärjestelmässä osoitteessa https://github.com/Finto-ehdotus/YSE/ . Järjestelmän kautta voi halutessaan seurata ehdotusten käsittelyn etenemistä. Ehdotuksia voi selata myös Fintossa http://finto.fi/yse/fi/ .

Viimeistään keskiviikkona 28.2. tehdyt ehdotukset ehtivät mukaan kokouksen käsittelyyn.

Syksyllä 2017 kokouksissa käsitellyt termiehdotukset ja muutokset löytyvät ehdotusjärjestelmästä milestonella YSA-kokous 2017-4 https://github.com/Finto-ehdotus/YSE/milestone/9 ja YSA-kokous 2017-5 https://github.com/Finto-ehdotus/YSE/milestone/11. Ehdotukset joita ei hyväksytty sanastoon jäävät avoimiksi termiehdotuksiksi, hyväksytyt uudet termit ja käsitellyt muutokset ovat suljettuja issueita. Huom. Issuen otsikko on alkuperäinen ehdotus, eikä se välttämättä ole sama kuin lopullinen hyväksytty termimuoto.

Alkuperäisen blogitekstin lisännyt Mirja Anttila, viimeksi muokattu helmikuuta 08, 2018