Olemme laatineet markkinoinnin tueksi myös painotuotteita. Tältä sivulta löydät mallit, tilausohjeet ja suuntaa antavat hintatiedot. 

Finna-esite opettajille

Esite kertoo tiiviisti, mitä kaikkea Finna.fi tarjoaa opetuksen tueksi. Erityisesti esillä ovat Finna Luokkahuoneen aineistopaketit, avoimet oppimateriaalit sekä Finna Street. Esitteen koko on 180x180mm ja sivuja on 12 kpl. Esitteet on päivitetty keväällä 2021.

Jos haluat tilata painettua esitettä, ota yhteyttä osoitteeseen finna-viestinta(at)helsinki.fi. Alla olevat pdf:t ovat vain esikatselutarkoituksiin, ethän tulosta niitä.

Finna-kirjanmerkit

Neljä erilaista kirjanmerkkiä. Teemoina yleismerkki, valokuva-aiheinen kirjanmerkki, kirjallisuusmerkki sekä Luokkahuoneen oma merkki. Kirjanmerkkien hinnat löytyvät alla olevasta taulukosta. Kirjanmerkkejä toimittaa PunaMusta Oy, yhteyshenkilönä toimii Eija Hirvi (etunimi.sukunimi(at)punamusta.com).

Hintaesimerkkejä
 

Finna-kirjanmerkki (3 erilaista kuvaa)
3 x 300 kpl3 x 500 kpl3 x 1000 kpl

200 €  + alv.250 € + alv.360 € + alv.

Painovalmiit Finna-julisteet

Voit ladata julisteet suoraan käyttöösi.

Julisteiden taustavärit ovat CMYK-muodossa. Mikäli haluat PMS-määritellyt värit, katso määreet Finnan graafisesta ohjeistosta (pdf) ja pyydä painoa muuttamaan väri (mahd. lisämaksullinen palvelu).

Mikäli haluat tehdä tai teettää organisaatiollesi oman julisteen yksilöllisellä taustavärillä ja url-osoitteella, voit saada käyttöösi julistepohjan. Pohjan muokkaamista varten tarvitset Adoben InDesign -ohjelman. Ota yhteys finna-viestinta(at)helsinki.fi.

Suomenkieliset, koko A3:

Suomenkieliset, koko A2:

Ruotsinkieliset, koko A3:

 Ruotsinkieliset, koko A2:
  • No labels