Keskitetyn indeksin muutoksen ja kirjastojärjestelmävaihdosten vuoksi opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) hallinnonalan korkeakoulukirjastojen Finnan palvelusopimusta päivitetään.  Asiasta järjestetään kommenttikierros 6.4.-23.4.2021.

Muutos koskee palvelusopimuksen liitteitä keskitetystä indeksistä ja linkityspalvelusta. Osalla korkeakoulukirjastoista toinen tai molemmat ko. liitteistä poistuvat sopimuksesta, ja osalla korkeakoulukirjastoista liite keskitetystä indeksistä päivitetään. Lisäksi kaikkien OKM:n hallinnonalan korkeakoulukirjastojen palvelusopimuksiin lisätään allekirjoitettava muutosliite. Löydät lisätietoa ja kommentoitavat dokumentit Finnan asiakaswikistä: Korkeakoulukirjastojen muuttuvat sopimusliitteet 2021

Kommentointiin osallistutaan vastaamalla tästä linkistä aukeavaan kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/BD18D59306304C8F Kommentteja ja kysymyksiä pyydetään erityisesti korkeakoulukirjastoilta. Pyydättehän organisaationne juristia ja/tai sopimusasiantuntijaa osallistumaan kommentointiin! Kommentointiin voivat tarpeen mukaan osallistua muutkin Finnassa mukana olevat organisaatiot.

Kansalliskirjasto järjestää kommenttikierroksen aikana webinaarin, johon voi ilmoittautua 13.4. mennessä: CDI-muutoswebinaari 15.4.2021. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut:

Maria Virtanen

johtava palvelusuunnittelija, Finna-palvelut

maria.virtanen(at)helsinki.fi